سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت

 

یکی از عوامل مهم معلولیت و اختلال در ارتباطات اجتماعی، کاهش شنوایی است و تکلم ناقص می‌تواند از علائم نقص شنوایی پنهان در کودک سالم باشد. از هر 1000 کودک، یک نفر با کاهش شنوایی حسی- عصبی متولد می‌شود. کاهش شنوایی بیشتر در سنین بالا رخ می‌دهد؛ به طوری که حدود 4 درصد افراد زیر 45 سال دچار درجات متفاوتی از کاهش شنوایی هستند (زن و مرد به‌طور یکسان) این احتمال با افزایش سن بیشتر می‌شود، به طوری که شیوع آن در افراد بالای 65 سال به حدود 30 درصد می‌رسد این در حالی است که فقط 2-4 درصد کودکان به کاهش شنوایی دچارند که یک‌سوم موارد آن به علت حادثه‌  قبلی یا در حین تولد است. در مورد اهمیت شنوایی می‌توان گفت کودک کم شنوا دچار کاهش رشد مغزی و مشکل در تکلم و متعاقب آن عدم برقراری روابط مناسب اجتماعی می‌شود. این کودکان برای تحصیل علم و رشد فکری، نیاز به مراکز ویژه مراقبت‌های خاص دارند که همه اینها هزینه‌ای بر دوش خانواده و اقتصاد جامعه خواهد گذاشت.

انواع اوتیت

1- خفیف: کاهش شنوایی به میزان 15-30 دسی بل است (زمزمه ملایم 20 دسی بل و اتاق آرام 30 دسی بل) 2- متوسط: کاهش شنوایی به میزان 31-50 دسی بل (جاروبرقی و رادیو با صدای ملایم 40 دسی‌بل) 3- شدید: کاهش شنوایی به میزان 51-80 دسی‌بل (گفتگوی معمولی در 50 سانتی‌متری، 65 دسی بل و ترافیک شلوغ 70 دسی‌بل) 4- کری کامل: کاهش شنوایی به میزان 81-100 دسی بل (گفتگوی معمولی در 50 سانتی‌متری، 65 دسی بل و صدای موتور هواپیما 100 دسی‌بل) در کل، شایع‌ترین علت کری متوسط تا شدید در اطفال، اختلال ژنتیکی (حدود 50 درصد موارد) و سپس مننژیت است (حدود 10 درصد موارد) که مقام دوم را دارد. کاهش شنوایی را به دو دسته انتقالی و حسی- عصبی تقسیم می‌کنیم: در کاهش شنوایی انتقالی، اشکال در مجرای گوش یا پرده گوش و یا در استخوانچه‌ها و دریچه بیضی است. در کاهش شنوایی حسی- عصبی، در گوش داخلی، حلزون و عصب شنوایی با مرکز شنوایی مشکل وجود دارد.

 علل

1- اوتیت سروز 2- اوتیت حاد میانی 3- اوتیت مزمن 4- انسداد مجرای گوش در اثر جرم یا جسم خارجی  5- علل مادرزادی

انسداد مادرزادی
در این بیماری ممکن است مجرای گوش اصلا ایجاد نشده و یا به صورت ناقص تشکیل گردد. در صورت انسداد کامل، کم شنوایی حدود 60 دسی بل خواهد بود. انسداد معمولا یکطرفه است و گوش دیگر سالم می‌باشد؛ به همین دلیل این افراد از نظر شنوایی و گویایی مشکل نخواهند داشت. در این افراد اگر از نظر شغلی نیاز به شنوایی هر دو گوش باشد، می‌توان از سمعک‌های مخصوص استفاده کرد.

اوتیت حاد میانی
در اطفال شایع‌تر از بزرگسالان است و متعاقب عفونت دستگاه تنفسی فوقانی و انسداد شیپور استاش رخ می‌دهد. در کودکان مهم‌ترین علت آن بزرگ شدن لوزه سوم (هیپرتروفی آدنوئید) و عفونت آن است. اگر پرده صماخ پاره شود، در مدت کوتاهی چرک و خون خارج می‌شود و در این لحظه درد گوش تخفیف می‌یابد. درمان شامل استراحت، پنی‌سیلین و مشتقات آن و مسکن است.

شایع‌ترین علت

شایع‌ترین علت کاهش شنوایی انتقالی در اطفال، اوتیت میانی است که با درمان مناسب اکثرا گذرا و موقتی است. در صورت بروز عوارضی مانند لاپیرنتیت چرکی، آبسه مغزی و مننژیت کاهش شنوایی حسی عصبی نیز وجود خواهد داشت که به علت عوارض نفوذ سم میکروب‌ها از راه دریچه گرد به درون لابیرنت و تاثیر آن بر روی حلزون غشایی است. در اوتیت مزمن هر بار که اوتیت به صورت حاد عود می‌کند ممکن است از مقدار شنوایی کاسته شود و این حالت همراه با پارگی پرده و گسیختگی استخوانچه هاست و کری مختلط را باعث می‌شود. در میان اوتیت‌ها، اوتیت سروز یکی از شایع‌ترین علل کم شنوایی در کودکان دبستانی و کودکستانی است جمع شدن مایع در گوش میانی باعث کم شنوایی انتقالی می‌شود و برای جلوگیری از پیشرفت بیماری، خارج کردن این مایع از گوش میانی اهمیت شایانی دارد. علت این بیماری انسداد شیپور استاش است که شایع‌ترین علت سنگینی گوش در اطفال می‌باشد. عوامل مستعد کننده آن عبارتند از: بزرگی لوزه سوم، ترشحات پشت حلق و حساسیت بینی. این بیماری باعث کاهش شنوایی انتقالی دو طرفه می‌شود. علائم شامل کاهش شنوایی و گوش درد است، ولی چون حال عمومی کودک خوب است، والدین دیر متوجه می‌شوند، ولی گاهی از مهد کودک یا مدرسه این بچه‌ها را به علت سنگینی گوش جهت معاینه معرفی می‌کنند. درد گوش مداوم نبوده و شب‌ها بیشتر است. در معاینه، پرده صماخ رنگ زرد کهربایی دارد و به سمت داخل کشیده شده و ممکن است سطح مایع هوا یا حباب‌های هوا نیز مشاهده گردد. در صورت عدم درمان، کاهش شنوایی دائمی و عوارض زیر ایجاد می‌شود:
1- سخت شدن پرده صماخ (تمپانو اسکلروز) یا دیده شدن لکه‌های سفید بر روی پرده 2- چسبندگی در گوش میانی و عدم حرکت استخوانچه‌ها  3- فرو رفتگی پرده گوش 4- ایجاد کلستناتوم (رشد پوست در گوش میانی، پشت پرده گوش است).

درمان
مصرف آنتی‌هیستامین در بیمارانی که آلرژی بینی دارند، برداشتن ضایعه موجود در بینی یا سینوس، بررسی لوزه سوم و در صورت لزوم جراحی آن و در صورت عدم درمان، خارج کردن ترشحات گوش با استفاده از عمل میرنگوتومی (شکاف پرده صماخ). اگر ترشحات غلیظ باشد، از وسیله‌ای به نام لوله تهویه یا گرومت استفاده می‌شود که بعد از شش ماه که ترشحات از بین رفت و گوش طبیعی شد، خود به خود خارج می‌گردد. والدین باید مواظب باشند آب وارد گوش کودک نشود تا از عفونت حاد جلوگیری شود.



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 91/2/6 توسط سینا

در آغاز زندگی ، کودک امنیت و آرامش  را از طریق خانواده ، والدین و سرپرستان خود دریافت می کند. و از این طریق اضطرابش کاهش  می یابد ولی در گذر زندگی تعاملات مختلف با خانواده ، مدرسه ، همسالان و محیط اجتماعی که در آن زندگی می کند شناخت او از خود و نگرشی که نسبت به خود دارد را شکل می دهد. و در اصل این صحبت ها که به صورت نوارهای اطلاعاتی در حافظه اش نقش بسته است ، سازنده شخصیت فردای اوست.

واقعیت آن است که ما انسان ها دارای ضعف هایی هستیم ؛ به همین دلیل به سادگی نمی توانیم آنچه را دوست داریم انجام دهیم ؛ پس چه خوب است نقاط ضعف و قوت خود را بشناسیم و اهداف خود را بر پایه آنها تعیین کنیم . احساس ما در دستیابی به اهداف جسممان خیلی مهم است .

 

آنچه را آغاز کرده اید ، بدون توجه به حد موفقیت تان به پایان برسانید . گام های کوچک و استوار امروز ، پایه گذار فردای روشن شماست.

یکی از مهمترین روش هایی که به شما کمک می کند تا آنچه را که شروع کرده اید به پایان برسانید این است که آن را به کارهایی با اندازه های مورد نیاز ، تجزیه و کوچک کنید تا از انجام آن فرار نکنید.

خیلی از ما با این عقیده شستشوی مغزی شده ایم که اگر کاری ارزش انجام دادن داشته باشد پس ارزش خوب انجام دادن هم دارد و به غلط این طور تفسیر می کنیم «اگر نمی توانید کاری را درست انجام دهید ، پس هرگز آن را انجام ندهید» اگر خدای ناکرده اعمال خود را براساس این گفتار عامیانه قرار دهیم تقریباً هیچ کاری را نمی توانیم انجام دهیم اگر ما به اعمالی که انجام می دهیم قدری توجه کنیم متوجه می شویم که همه ما در هنگام یادگیری کارهایی که انجام می دهیم اشتباه می کنیم .

تحقیقات روان شناسی  بارها و بارها نشان داده است، همانقدر که خود تقویت گر مثبت می تواند رفتار را نیرومند سازد ، گفتار منفی آن را تضعیف می کند. شما هرچقدر دارای انگیزه بیشتری باشید و سخت تر و طولانی تر کار کنید ، کار را بهتر انجام خواهید داد و این امر اعتماد رفتاری را تغییر خواهد داد نه احساس برتریت را.

 

 

 

هر وقت دیدید که ادامه کاری برایتان ممکن نیست و احساس غالب شما بر دست کشیدن و رها کردن کار است سریعاً کارها و اعمال موفق گذشته تان را مورد تقدیر و تشویق قرار دهید . در قبال کارهای درست به خود پاداش دهید و در قبال کارهای نادرست ، خود را جریمه کنید. یکی از علل عمده از دست دادن انگیزه ادامه کار، افسردگی  و بی حالی است . برای آنکه این حالت را در خود برطرف نمائید اول باید آن را بشناسید و علت آن را جستجو کنید.

از دیگر صفت هایی که برای موفقیت  و کسب اعتماد به نفس  بالا لازم است ریسک کردن است. افراد موفق در زمینه های مختلف برای ارتقاء خود به درجات بالا ، دست به ریسک زده اند. برای رسیدن به هدف دلخواه باید قدری ریسک کرد البته باید تمامی جوانب را در نظر گرفت و اکثر افراد در کار فقط به درجه ای از تبحر یا موفقیت قناعت می کنند.

باید بین درجه ای از تبحرتا درجه تبحر یافتن تفاوت قائل شد . متأسفانه افراد زیادی از ریسک کردن برای دستیابی به درجه تبحر خودداری کرده و فقط به رسیدن به درجه ای از تبحر اکتفا می کنند – شما برای آنکه به موفقیت بالا وهدف نهایی خود برسید باید قدری ریسک کنید. با اعتماد به نفس  بالا کاری را شروع کنید و واقعاً ترس و واهمه به خود راه ندهید.

 

از تأیید نشدن نترسید . شاید بدون اغراق بتوان گفت که یکی از بزرگترین ترس های رایج در میان عامه مردم ترس  از تأیید نشدن است همه ی ما می خواهیم که مورد تأیید دیگران قرار بگیریم و آنها ما را بپذیرند، که البته امری مطلوب است اما این که فکر کنیم برای تأیید گرفتن از آنها باید هر کاری که می خواهند انجام دهیم و آنگونه که می خواهند تفکر و رفتار کنیم فکری نادرست و نقص کامل قاطعیت و استقلال است.

از احساس گناه و تقصیر ، به شدت بپرهیزید. بین گناهکار بودن و احساس گناه داشتن ، فرق قائل شوید. وقتی فکر می کنیم که گناهکار هستیم ، در واقع این حقیقت را می پذیریم که اشتباه کرده ایم و یا نادرست عمل کرده ایم . اما احساس گناه کردن بدین معنی است که فکر می کنیم افرادی بی ارزش ، پست و بی خاصیت و دوست نداشتنی هستیم چون ناشایست عمل کرده ایم به خاطر داشته باشید گاهی اوقات شکست و ناامیدی توفیق اجباری هستند چون به شما می گویند اهدافتان برای شما درست نبوده اند یا آن تلاش ، ارزش آن کار را نداشت و از یک شکست بزرگتر بعدی می توان اجتناب کرد.

افراد و مشاغل و موفقیت هایی را که موجب بروز احساس بی کفایتی در شما می شوند تحمل نکنید اگر می توانید آنها یا خودتان را به گونه ای تغییر دهید تا احساس ارزشمندی بیشتری بنمائید .

خلاصه کلام ، دلایل رفتارهای کنونی خود را در ابعاد جسمانی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی و  موفقیت  کنونی خودتان جستجو کنید و نه در کاستی های شخصیتی خودتان .

 از مهمترین روش هایی که به شما کمک می کند تا آنچه را که شروع کرده اید به پایان برسانید این است که آن را به کارهایی با اندازه های مورد نیاز ، تجزیه و کوچک کنید تا از انجام آن فرار نکنید.

افراد و مشاغل و موفقیت هایی را که موجب بروز احساس بی کفایتی در شما می شوند تحمل نکنید اگر می توانید آنها یا خودتان را به گونه ای تغییر دهید تا احساس ارزشمندی بیشتری بنمائید .


نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/12/9 توسط سینا

 تحقیقات فسیل شناسان حاکی از آن است که عمر زنبور عسل به بیش از 150میلیون سال می رسد. نقاشی های موجود در دیوار غاری در اسپانیا نشان می دهد، پرورش زنبور از 7هزار سال پیش رایج بوده و به عنوان ماده شیرین کننده، دارو، هدیه به خدایان و نشانه عشق ارزش زیادی داشته است.
به گزارش «health news» در طب سنتی هندوها، عسل شهد زندگی است که خاصیت دارویی نیز دارد. در صورت مصرف آن با گیاه دارویی دیگر به عمیق ترین بافت های بدن راه پیدا می کند. در طب هندی، عسل خام خاصیت دارویی دارد، درحالی که عسل حرارت داده شده این خواص را دارا نمی باشد. زیرا در شکل طبیعی، عسل غنی از ماده معدنی، ویتامین ها، آنزیم ها، اسید آمینه و کربوهیدرات است و در صورت حرارت دیدن ارزش غذایی خود را از دست می دهد و مولکول های عسل به نوعی چسب غیرهموژنیزه تبدیل می شود که به غشاء مخاطی می چسبد. عسل حرارت دیده سم سلولی ایجاد می کند و در برخی موارد سبب اختلال در سیستم ایمنی بدن می شود. از طرفی با انسداد رگ های خونی می تواند مانع رسیدن خون به بدن شود. بنابراین عسل را خام مصرف کنید. عسل طبیعی و خام علاوه بر خواص زیادی که دارد، مانع از بروز آلرژی های فصلی می شود و سرشار از انرژی است.

درمان بیماری های متفاوت با عسل:

* چاقی مفرط، فشارخون بالا، چربی بالا: صبح به صبح یک لیوان آب داغ با یک قاشق مرباخوری عسل و 5 تا 10قطره سرکه سیب بنوشید.

* برای درمان زخم های دهان: مخلوطی از یک قاشق مرباخوری عسل و کمی زردچوبه به زخم دهان یا زخم های روی زبان بمالید این مخلوط باعث ترشح بزاق دهان می شود تا سم را بکشد.

برای سرعت بخشیدن به روند بهبود باید این مایه را از دهان بیرون ریخت. برای زخم معده، روزی 2بار محلول یک لیوان شیر ولرم را با یک قاشق مرباخوری عسل بنوشید.

* برای زخم های موضعی: با گاز استریل حاوی عسل روی زخم را بپوشانید و شب آن را بردارید.

* سرماخوردگی: مخلوط نصف قاشق مرباخوری دارچین و یک قاشق مرباخوری عسل را روزی 2 یا3بار مصرف کنید.

* سینوزیت: روزی 2 یا 3بار مخلوطی از یک قاشق مرباخوری آب زنجبیل تازه و یک قاشق مرباخوری عسل مصرف کنید.

* حالت تهوع، استفراغ، سوء هاضمه: یک قسمت آب لیمو را با یک قسمت عسل مخلوط کنید و روزی 2بار کمی از آن را بنوشید.

* اضطراب: یک لیوان آب پرتقال، یک قاشق مرباخوری عسل و کمی پودر جوز هندی را روزی 2بار میل کنید.

* کاهش میل به سیگار: قبل از سیگارکشیدن تکه های کوچک آناناس را همراه با نصف قاشق مرباخوری عسل بجوید.

* معده درد: مخلوطی از یک چهارم قاشق مرباخوری پودر برگ بو، یک چهارم قاشق مرباخوری دانه کرفس و یک قاشق مرباخوری عسل را قبل از ناهار و شام میل کنید.

* گردش خون ضعیف: مخلوطی از یک قاشق مرباخوری دارچین و یک قاشق مرباخوری عسل را در یک لیوان آب گرم دم کنید و بنوشید.

* سکسکه: مخلوطی از یک قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق مرباخوری روغن کرچک را هر 10دقیقه میل کنید تا سکسکه شما بند بیاید
درمان های طبیعی با عسل چاپ نامه الکترونیک

تحقیقات فسیل شناسان حاکی از آن است که عمر زنبور عسل به بیش از 150میلیون سال می رسد. نقاشی های موجود در دیوار غاری در اسپانیا نشان می دهد، پرورش زنبور از 7هزار سال پیش رایج بوده و به عنوان ماده شیرین کننده، دارو، هدیه به خدایان و نشانه عشق ارزش زیادی داشته است.
به گزارش «health news» در طب سنتی هندوها، عسل شهد زندگی است که خاصیت دارویی نیز دارد. در صورت مصرف آن با گیاه دارویی دیگر به عمیق ترین بافت های بدن راه پیدا می کند. در طب هندی، عسل خام خاصیت دارویی دارد، درحالی که عسل حرارت داده شده این خواص را دارا نمی باشد. زیرا در شکل طبیعی، عسل غنی از ماده معدنی، ویتامین ها، آنزیم ها، اسید آمینه و کربوهیدرات است و در صورت حرارت دیدن ارزش غذایی خود را از دست می دهد و مولکول های عسل به نوعی چسب غیرهموژنیزه تبدیل می شود که به غشاء مخاطی می چسبد. عسل حرارت دیده سم سلولی ایجاد می کند و در برخی موارد سبب اختلال در سیستم ایمنی بدن می شود. از طرفی با انسداد رگ های خونی می تواند مانع رسیدن خون به بدن شود. بنابراین عسل را خام مصرف کنید. عسل طبیعی و خام علاوه بر خواص زیادی که دارد، مانع از بروز آلرژی های فصلی می شود و سرشار از انرژی است.

درمان بیماری های متفاوت با عسل:

* چاقی مفرط، فشارخون بالا، چربی بالا: صبح به صبح یک لیوان آب داغ با یک قاشق مرباخوری عسل و 5 تا 10قطره سرکه سیب بنوشید.

درمان های طبیعی با عسل چاپ نامه الکترونیک

تحقیقات فسیل شناسان حاکی از آن است که عمر زنبور عسل به بیش از 150میلیون سال می رسد. نقاشی های موجود در دیوار غاری در اسپانیا نشان می دهد، پرورش زنبور از 7هزار سال پیش رایج بوده و به عنوان ماده شیرین کننده، دارو، هدیه به خدایان و نشانه عشق ارزش زیادی داشته است.
به گزارش «health news» در طب سنتی هندوها، عسل شهد زندگی است که خاصیت دارویی نیز دارد. در صورت مصرف آن با گیاه دارویی دیگر به عمیق ترین بافت های بدن راه پیدا می کند. در طب هندی، عسل خام خاصیت دارویی دارد، درحالی که عسل حرارت داده شده این خواص را دارا نمی باشد. زیرا در شکل طبیعی، عسل غنی از ماده معدنی، ویتامین ها، آنزیم ها، اسید آمینه و کربوهیدرات است و در صورت حرارت دیدن ارزش غذایی خود را از دست می دهد و مولکول های عسل به نوعی چسب غیرهموژنیزه تبدیل می شود که به غشاء مخاطی می چسبد. عسل حرارت دیده سم سلولی ایجاد می کند و در برخی موارد سبب اختلال در سیستم ایمنی بدن می شود. از طرفی با انسداد رگ های خونی می تواند مانع رسیدن خون به بدن شود. بنابراین عسل را خام مصرف کنید. عسل طبیعی و خام علاوه بر خواص زیادی که دارد، مانع از بروز آلرژی های فصلی می شود و سرشار از انرژی است.

درمان بیماری های متفاوت با عسل:

* چاقی مفرط، فشارخون بالا، چربی بالا: صبح به صبح یک لیوان آب داغ با یک قاشق مرباخوری عسل و 5 تا 10قطره سرکه سیب بنوشید.

درمان های طبیعی با عسل چاپ نامه الکترونیک

تحقیقات فسیل شناسان حاکی از آن است که عمر زنبور عسل به بیش از 150میلیون سال می رسد. نقاشی های موجود در دیوار غاری در اسپانیا نشان می دهد، پرورش زنبور از 7هزار سال پیش رایج بوده و به عنوان ماده شیرین کننده، دارو، هدیه به خدایان و نشانه عشق ارزش زیادی داشته است.
به گزارش «health news» در طب سنتی هندوها، عسل شهد زندگی است که خاصیت دارویی نیز دارد. در صورت مصرف آن با گیاه دارویی دیگر به عمیق ترین بافت های بدن راه پیدا می کند. در طب هندی، عسل خام خاصیت دارویی دارد، درحالی که عسل حرارت داده شده این خواص را دارا نمی باشد. زیرا در شکل طبیعی، عسل غنی از ماده معدنی، ویتامین ها، آنزیم ها، اسید آمینه و کربوهیدرات است و در صورت حرارت دیدن ارزش غذایی خود را از دست می دهد و مولکول های عسل به نوعی چسب غیرهموژنیزه تبدیل می شود که به غشاء مخاطی می چسبد. عسل حرارت دیده سم سلولی ایجاد می کند و در برخی موارد سبب اختلال در سیستم ایمنی بدن می شود. از طرفی با انسداد رگ های خونی می تواند مانع رسیدن خون به بدن شود. بنابراین عسل را خام مصرف کنید. عسل طبیعی و خام علاوه بر خواص زیادی که دارد، مانع از بروز آلرژی های فصلی می شود و سرشار از انرژی است.

درمان بیماری های متفاوت با عسل:

* چاقی مفرط، فشارخون بالا، چربی بالا: صبح به صبح یک لیوان آب داغ با یک قاشق مرباخوری عسل و 5 تا 10قطره سرکه سیب بنوشید.



نوشته شده در تاریخ دوشنبه 90/9/14 توسط سینا
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراح :سینا; : ی

مترجم سایت

مترجم سات

باز هم به ما سر بزنید. ++++++++++++++++++++++++++++ =============================