سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت

یک شرکت آمریکایى اعلام کرده است که ممکن است ظرف پنج سال آینده واکسن بیمارى ایدز در دسترس قرار گیرد.                                                           

قرار است شرکت "واگسجن"، که مراحل نهایى آزمایش واکسن ایدز را روى انسان انجام مى دهد، در اجلاس ایدز در بارسلون، اسپانیا، اعلام کند که نتایج این آزمایش ها سال آینده معلوم خواهد شد.

در همان حال، سازمان موسوم به "ابتکار عمل بین المللى براى واکسن ایدز" هشدار داده است که از هم اکنون باید تلاش کرد تا هزینه استفاده از واکسن این بیمارى در حدى باشد که بتوان آن را در دسترس کشورهایى قرار داد که بیش از همه به آن نیاز دارند.

دو شرکت دارویى "روش" سوییس و "تریمریس" آمریکا گفته اند که دارویى را تکمیل کرده اند که قبل از این که ویروس عامل ایجاد بیمارى ایدز - اچ آى وى - وارد سلول ها شود، مى تواند آن را از بین ببرد.

اکثر داروهاى ایدز که در حال حاضر مورد مصرف قرار مى گیرد تنها بعد از ورود ویروس بیمارى به سلول انسان مى تواند با این بیمارى مقابله کند.
داروی ضد ایدز ایرانی سر و صدای زیادی در مجامع علمی جهان ایجاد کرده و زمانی که رئیس انستیتو ملی سلامت آمریکا  می گوید چنین دارویی در کنار دستاورد جدید دانشمندان این انستیتو در کشف نقطه ضعف ویروس ایدز می تواند در مبارزه قطعی با این ویروس مثمر ثمر باشد، بیش از پیش ارزش فعالیت محققان ایرانی مشخص می شود. این مشاوره سازمان جهانی بهداشت ضمن تشریح جزئیات این کشف بی سابقه معتقد است تولید واکسن قطعی ایدز دور از ذهن نخواهد بود.
دکتر الیاس زرهونی - رئیس انستیتو ملی سلامت آمریکا در مریلند این کشور با اشاره به بی سابقه بودن دستاورد دانشمندان این انستیتو در فرآیند جهانی مبارزه با ایدز گفت: آنچه که من درباره آن با شما صحبت می کنم، در حقیقت ثمره تلاشی است که طی حدود 20 سال تداوم داشته است. مشکلی که طی دو دهه با آن مواجه بوده ایم، جهش ها و تغییرات دائمی ویروس HIV است که در مقایسه با سایر ویروس های مهلک همچون آبله و سرخک بحرانی تر است.
مشاور کاخ سفید در دوران ریاست جمهوری ریگان در ادامه افزود: مشکل اصلی ما این بوده است که ویروس HIV دارای میلیون ها فرم در بدن میلیون ها مبتلاست و در نتیجه غیر ممکن به نظر می رسد که بتوان میلیون ها فرم از واکسن آن را نیز تولید کرد. پس تلاش کردیم تا بخشی ازویروس HIV را کشف کنیم که ثابت بوده و تغییر ناپذیر باشد و بر اساس آن نقطه که در حقیقت نقطه ضعف ویروس HIV محسوب می شود گام در راه پیچیده تولید واکسن ایدز برداریم.
وی که معتقد است کشف واکسن قطعی ایدز یکی از مشکل ترین چالش های علمی دانشمندان در عصر حاضر است، افزود: ما تاکنون موفق شده ایم که یک بخش از نقطه ضعف ویروس HIV را کشف کنیم و مطمئن هستیم که ممکن است نقاط دیگری هم وجود داشته باشند.
زرهونی که در ماه مه سال 2002 و به دستور جورج بوش رئیس جمهور آمریکا به عنوان پانزدهمین رئیس انستیتو ملی سلامت آمریکا برگزیده شده است، طی سالهای اخیر ضمن دو برابر کردن بودجه این انستیتو، موفق به تهیه نقشه راه تحقیقات نوین پزشکی در آمریکا شده است.
وی در این خصوص گفت : در این انستیتوی بزرگ بیش از 18 هزار دانشمند، متخصص و کارمند زبده در عرصه تحقیقات نوین پزشکی آمریکا با بودجه ای بالغ بر 6/28 میلیارد دلار مشغول به فعالیت و ارایه دستاورد های نوین پزشکی و مهندسی پزشکی هستند.
دارنده نشان طلای جامعه پرتوی ایکس آمریکا در ادامه گفت: نگرش های گوناگونی نسبت به ساخت واکسن ایدز وجود دارد. در کل ساخت واکسن برای سایر بیماری ها آسان تر از بیماری مهلک ایدز است چون ما در این فرآیند با تغییرات و جهش های مختلفی مواجه هستیم.
دکتر زرهونی که برنده دو نشان ویژه Paul Lauterbur در خصوص تحقیقات نوین فناوری MRI در آمریکا نیز شده است، به دانش گسترده و ارزشمند دانشمندان ایرانی در فرآیند مبارزه و یافتن شیوه های نوین درمانی علیه ایدز اشاره کرد و گفت: ما با دانشمندان بین المللی و از جمله دانشمندان ایرانی همکاری داریم. در حقیقت ما مرزهای موجود را شکسته و تلاشی بین المللی را علیه ایدز به راه انداخته ایم.
وی که تحقیقات نوینش در عرصه پرتونگاری‌ مقطعی‌ یا Tomograph (فن‌ تشخیص‌ امراض‌ از روی‌ عکسبرداری‌ با اشعه‌ مجهول‌) به پیشرفت های ارزشمندی در دانش تصویربرداری پزشکی منجر شده است در ادامه تاکید کرد: نمی توان دانشمندان ایرانی را نادیده گرفت. زمانی که دنیا با چالش هایی همچون ایدز مواجه است، همکاری جامعه علمی و پزشکی جهان با دانشمندان ایرانی ضروری است.
وی ساخت داروی ایرانی ضد ایدز موسوم به iMOD را خبری خوش برای جهان عنوان کرد و گفت: پیش بینی می کنم دانشمندان ایرانی در سالهای نه چندان دور از پیشرفت حیرت آوری در عرصه های نوین پزشکی برخوردار شوند.
عضو ارشد آکادمی ملی انستیتو علوم پزشکی آمریکا در ادامه گفت: ما از همکاری با دانشمندان ایرانی در فرآیند پیچیده مبارزه با ایدز استقبال می کنیم.
دکتر زرهونی که در سابقه درخشان کاری خود حضور در بورد علمی انستیتو ملی سرطان آمریکا به عنوان عضو ارشد و سمت مشاوره سازمان جهانی بهداشت و نیز مشاور کاخ سفید در دوران ریاست جمهوری ریگان را دارد، افزود: با شناسایی چنین نقطه ضعفی، مردم در آینده منتظر کشف واکسن قطعی ایدز باشند. همکاری دانشمندان ایرانی و دانشمندان آمریکایی در عرصه های نوین پزشکی می تواند ثمرات گوناگونی از جمله نزدیکی هرچه بیشتر دو ملت به هم داشته باشد.

 شرکت تولید کننده داروی ایرانی ایمود که با بالابردن سطح ایمنی بدن موجب بهبود کیفیت زندگی و افزایش طول عمر بیماران مبتلا به ایدز می‌شود سرانجام پس از ماهها تلاش توانست این دارو را در سازمان حمایت از مالکیت معنوی( وایپو) ثبت کند و به این ترتیب نگرانی در مورد ثبت این داروی ایرانی، حفط حقوق مالکیت معنوی این دارو و صدور آن به کشورهای خارجی از بین رفت.

کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آفریقایی اکنون برای خرید این دارو به شرکت تولید کننده آن مراجعه کرده‌اند، برخی از این کشورها قرارداد خرید را امضا کرده‌اند و برخی دیگر نیز مراحل نهایی عقد قرارداد را طی می‌کنند.
وزیر بهداشت ایران 14 بهمن سال 85 در مراسم رسمی معرفی داروی گیاهی ایرانی ایدز گفته بود: این دارو سطح ایمنی بدن( cd4) بیماران را از حدود 350 تا 400 به بیش از دو برابر ارتقا می‌دهد و به این ترتیب بیماران را در برابر عفونتهای ثانویه که عامل مرگ بیماران مبتلا به HIV است، مقاوم می‌کند.
 داروهایی که قبلاً برای درمان بیماری ایدز استقاده می‌شد داروهای شیمیایی بودند که به عنوان داروهای ضد ویروس کاربرد داشتند اما در بیش از 30 درصد موارد به علت عوارض این داروها مجبور به عوض کردن دارو یا دوز مصرف آن بودیم اما این دارو هیچ عارضه ای ندارد ضمن اینکه هزینه این دارو از داروهای شیمیایی بسیار کمتر است که البته ممکن است به صورت تنها یا همراه با داروهای ضد ویروس مصرف شود.
ساخت این دارو به ابتکار دانشمندان ایرانی طی 6 سال در 15 مرکز مختلف تحقیقاتی به سرانجام رسید و مطالعات بالینی و پایه زیادی برای اثبات اثربخشی، کیفیت و نداشتن عوارض آن انجام شد. 

    www.sinaarak.parsiblog.com

 

 



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 90/9/16 توسط سینا
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراح :سینا; : ی

مترجم سایت

مترجم سات

باز هم به ما سر بزنید. ++++++++++++++++++++++++++++ =============================